Тъмен

Изтрити Коментари, ЯМР и Сглобявaне на Мебели | Седмичен Влог 

Абониране
Показвания 49 хил.
97% 2 600 55

Здравейте и добре дошли в днешното видео, в което ще прекараме няколко дни заедно! Ще си говорим за дребнави коментари, ще сглобяваме мебели и ще ви разкажа как мина изследването ми с ЯМР. Надявам се видеото да ви хареса, ако е така ще се радвам да го харесате и да ми оставите мнението си като коментар!

● Последвайте ме в Instagram: bit.ly/3bXRYUQ​
● Последвайте ме в TikTok: antoanetpopovayang
● Последвайте ме в Facebook: Antoanet Popova Yang
● За бизнес запитвания и колаборации: antoanetpopova94@gmail.com

● Полезни линкове:
• Поръчайте си видео от мен чрез Voiz.bg: bit.ly/3sV8cmJ
• Голям полилей: bit.ly/3aLoTea
• Малък полилей: bit.ly/3ezhboC
• Мебелни Идеи: bit.ly/2KLtMtp
• Дръжки за плъзгащи се врати: bit.ly/3vtUuZP
• OLX обява за дръжките: bit.ly/2PpSbHA
• Хлорела и спирулина: bit.ly/3tQjtpJ
• Магнезий и витамин В6: bit.ly/3vkgmGD
• Протеинови барчета Trek: bit.ly/3ewNBjc
• Почистваща фирма Diamond Cleaning: bit.ly/2PoLk1g
• Център Спектър: bit.ly/3sQALBN
• Фондация ''За Нашите Деца": bit.ly/3tOrjju

● С какво е снимам и редактирано това видео?
• Телефон IPhone 11 Pro
• Редактирам с Adobe Premiere Pro:

*Всички линкове към сайта на Notino и OnlinePromo са афилиейт линкове и ако пазарувате чрез тях, аз ще получа малък процент от продажбата.

● Музика и звукови ефекти от EpidemicSound.
● Интро/Аутро и графики създадени от мен с помощта Adobe Premiere Pro.

Публикуван на

 

28.04.2021 г.

Споделяне:

Споделяне:

Изтегли:

Зарежда връзки.....

Добавяне към:

Любими
За гледане по-късно
Коментари 302   
Зара
Зара преди 3 месеца
При цялото ми уважение към теб, Тони, но наистина е хубаво човек да разграничава критика от хейт. Не, че няма хейт и при теб, но ето един пример ... Не те хейтя, харесвах те, все още те харесвам макар и вече да избягвам някои видеа и ще ти обясня защо го правя :) Обясняваш от месеци как искаш да се храниш здравословно, как искаш да си здрава и т.н, подбираш си рекламодателите, а в следващия момент рекламираш Педи Гри, които са с качеството на евтина опаковка чипс в комбинация с кренвирши. Качествената храна за животните е важна точно, колкото е важна за хората. Лакомствата - също. Казваш, че щом някой те обиждам, то е нормално и ти да го обидиш. Ами не е нормално. Обидите не са нормално нещо и всеки, който обижда просто показва що за интелект и възпитание има. А да отвърнеш на простака с простащина е признак на слабост. Не допускай подобни слабости, защото те отблъскват публиката, а и подобни негативни емоции влияят и на теб самата. Чудиш се защо хората искат влогове - ами защото там се случва нещо, а не е едно монотонно говорене тип 'Новинарска емисия' (под това визирам стоенето пред един и същ фон, много надписи и говорене по една тема в малко телеграфски стил). За справка влоговете и старите ти видеа понякога съм ги пускала дори по 2-3 пъти, докато върша нещо и искам да слушам нещо положително и разтоварващо. Между другото масовият зрител, гледащ теб и повечето български влогъри, е нормално да издребнява понякога в коментарите си към теб, защото до скоро беше една от трите влогърки, за които положителните коментари бяха над 90% от общите мнения и когато такъв човек 'стъпи накриво' веднъж публиката реагира, защото не го е очаквала. При онези другите ти 'колежки' подобни неща са ежедневие и за това не впечатляват.
Veronica Ivanova
Veronica Ivanova преди 2 месеца
Страхотен коментар! И аз харесвах канала, но бързо ми стана ясно, че критиките се приемат като хейт и биваш обиждан. Това е и причината да не го следвам вече. Обаче все още получавам известия от време на време 😅
Reni N.
Reni N. преди 3 месеца
@Antoanet Popova Yang Повече от хората са злобни, а пандемията от Ковид, направи и другата по-голяма част такива...
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Да, признавам си, че четях форума, когато още беше в bgmama. Бях съгласна с много от нещата, които се коментираха и тогава влизах за “обратна връзка”. Последно бях миналата година и прочетох как сигурно имам проблеми със сърцето защото съм била напълняла или че до мъжа ми приличам на крава, каква била майка ми, брат ми и т.н. Всъщност съм изчела какви ли неща простотии и чисти обиди, както по мой адрес, така и по адрес на мои колежки. Форума от любопитно за мен място, от което черпех информация се превърна в много грозно и токсично пространство. Тогава и спрях да влизам, така че всички цитати, които изброих са от коментари под видеа и снимки (които са публични и могат да се прочетат) както и лични Instagram съобщения. Явно това което се обсъжда след това и ми се пише, понякога и ми се пращат екранни снимки направо от там от хора, които ме следят.
Maria Gueorguieva
Maria Gueorguieva преди 3 месеца
@Antoanet Popova Yang Тони може ли един добронамерен въпрос - защо четеш какво се пише във форума щом те засяга - цитатите,които даваш са в голяма част и от там. Нали сама казваш,че хората които не те харесват не би трябвало да те гледат, а ти тогава защо ти си правиш усилието да влезеш в затворен форум, забит в 10та глуха , да четеш след като според теб са злобно критични? Между другото няма да си кривя душата и аз влизам периодично и ако не се лъжа ти си била и доста харесвана там и също беше станала любим влогър или полезен или нещо такова. Така че не бих казала,че всички там са винаги и на всяка цена готови да хейтят. Просто не всичко може да харесва на всеки постоянно, нито пък е нужно.
Зара
Зара преди 3 месеца
@Antoanet Popova Yang , Тони, винаги ще има такива хора. Такива има навсякъде. Разликата при теб е, че като някакъв вид популярна личност подобни коментари се обсъждат от по-голям брой хора из форуми, под клипове и т.н, а в 'живив живот на обикновения човек' това сс коментарите по време на кафе с познати да речем. Абстрахирай се от подобни коментари, защото влияят на теб и на видеата ти. В този ред на мисли, аз изключително много адмирирам благотворителните инициативи и с удоволствие гледам такива видеа. Много ми липсват и видеа от хора с домашни любимци - за правилното им хранене, за разходки, грижа и т.н. Иначе съм съгласна с всичко написано от теб :)
Desislava Ivanova
Desislava Ivanova преди месец
Дребнавите коментари идват от дребнави хора, и то към хора на които завиждат, така че не се ядосвай, гордей се и бъди щастлива! Хората,които те хейтват и нападат го правят, защото немогат да са като теб! Защо иначе, ще гледат твоите видеа? Не се впрягай ,бъди себе си винаги, както досега ❤️ Между другото много си красива бЕз грим ❤️
Esi Momchilowa
Esi Momchilowa преди 2 месеца
Здравей Тони! Гледам видеата ти повече от година и половина и едва сега пиша първия си коментар,дано не последва хейт от някой после.. Исках само да ти кажа, че съм гледала твои видеа с тестване на грим или поръчки от нови сайтове. Гледам те и сега, когато тематиката е променена и честно да си призная, харесва ми тази промяна. Да, първоначално ми беше странно първото ти видео, в което обясняваш защо правиш тази промяна, но това ме накара да се замисля над някои неща, а и показва теб в нова светлина, която е хубава и искрено се радвам,че промени нещата. Радвам се, че сподели за хейт коментарите, тъй като това показва искреността ти, а щеше да ти е по-лесно просто да изтриеш такъв тип коментари. Продължавай с тези каузи,които си започнала, защото именно те променят нещата и помагаш по наистина много практичен начин. Не обръщай внимание на хейт коментарите (такива винаги ще има, няма как да дребнавия човек да не се заяде просто..). Продължавай да помагаш и да развиваш това, в което очевидно си добра!
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 2 месеца
Благодаря за споделеното и подкрепата! ❤️
Marin Marinov
Marin Marinov преди 2 месеца
❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋
Antoniya A.
Antoniya A. преди 2 месеца
Толкова се вълнувам за apartment tour!!! Само от тези кадри се влюбих в апартамента ви, Тони! 😘
Irena Zareva
Irena Zareva преди 2 месеца
Тони, много ме изнервяш като почнеш да се обясняваш на някакви завистливи комплексари. Всеки път ти го казвам❤️. Критика е, не е хейт❤️ Ти си страхоооотна❤️
Силвия Лунджова
Силвия Лунджова преди 2 месеца
Тони изобщо не обръщай внимание на хейтърите,ти си страхотна с това което правиш,не случайно имаш толкова последователи.Хората са такива,винаги търсят причина да се заядат и да направят от мухата слон.Продължавай да бъдеш все така истинска,лъчезарна и да ни радваш с видеа.Целувки;)))
rapuncelllll
rapuncelllll преди 2 месеца
Тони, видеото е чудесно, информативно и приятно за гледане. 💜 Би ли споделила от къде е чинийката в черно и бяло, в която беше наредила банана с бадемовото масло?
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 2 месеца
От Jumbo ❤️
Valeria G
Valeria G преди 2 месеца
Тони, уникална си и винаги когато гледам твое видео, се разтоварвам и забавлявам. Аз съм човек изпълнен с тревоги, страхове и притеснения, че все някой ще си помисли нещо за мен и т.н. С годините обаче се опитвам да не обръщам внимание на тези неща и да избягвам да общувам с хора, които са...ами елементарни. Такива има много и винаги ще намират кусури. Най-важното обаче е, изобщо, ама изобщо да не ти пука за тях и мнението им. Градивната критика е важна, но излишни коментари от сорта на ''гледай я, голямата богаташка" или пък някого да си позволява да коментира психическото ти здраве, са излишни. Няма какво да се лъжем, такива елементарни коментари са типично българска черта и силно вярвам, че ако я изтръгнем, животът ни ще е по-добър. Честнo, само една дума имам за такива хора, и тя е Karen.
Yonina Mertekchiyska
Yonina Mertekchiyska преди 2 месеца
Може ли да направиш видео как си сабираш нещата от стария апартамент
Елена Геренска
Елена Геренска преди 2 месеца
Какво беше това на 20:00 измореният Иван 😂😂😂
Елена Геренска
Елена Геренска преди 2 месеца
Джош трябва да стане рапър 😂😂здрастииии
Yoana Dobrewa
Yoana Dobrewa преди 2 месеца
Тъй като имаш решение за холестерола, дали знаеш и нещо подобно, но за високо кръвно? Майка ми е с много високо кръвно, а лекарствата които предписва лекарка не са много ефективни. Бих била благодарна. С всяко ново видео откривам нови неща за теб и колко си веща в най-различни области 🥰🥰
Gergana Georgieva
Gergana Georgieva преди 2 месеца
Винаги толкова много се радвам да те гледам повдигаш ми настроението 😊 Нямам търпение да покажеш новия дом 🏡 ❤️
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 2 месеца
Благодаря! ❤️
Беатрис Костова
Беатрис Костова преди 2 месеца
Прекрасна си и влога ти е супер интересен!!!♡♡♡♡♥︎♥︎♥︎♥︎
MyNameIsMaider
MyNameIsMaider преди 2 месеца
Тони, аз се занимавам с уеб и графичен дизайн и напълно те разбирам за наместването на всеки един елемент, иконка и т.н. :) Графиките и клиповете ти изглеждат много професионално (личи си, че имаш усещане за композиция, цветове, шрифтове и т.н.) и според мен би се справяла отлично и като дизайнер :)
Диана Иванова
Диана Иванова преди 2 месеца
Направих си кафе и сядам да те гледам😘Много си готина ,не обръщай внимание на хората.РАЗНИ ХОРА ,РАЗНИ ИДЕАЛИ😇🥰 Поздрави на Баба ти страхотно е да си имаш баба ,за жалост вече нямам ...😞😘
Liliya Teofilova
Liliya Teofilova преди 2 месеца
Ох, Тони, толкова си сладка.. как се палиш за някакви глупости.. не си хаби нервите за простотии.. не е възможно да се харесаш и да угоди на всички... бъди над нещата! Не падай на това ниско ниво, на което са тези хора... много си ми симпатична и много ти се кефя
Ivona Atanasova
Ivona Atanasova преди 2 месеца
Unsubscribe.
Maria Staneva
Maria Staneva преди 3 месеца
Изглеждаш много отслабнала, много ти седи!
ines n
ines n преди 3 месеца
Браво ,Тони ! Деактивирай коментарите! Това ще ти осигури спокойствие. А тези ,които обичат да критикуват,трябва да се научат,че всеки от нас има мнение и вкус,които може да споделя ,но не и да натрапва по нездравословен начин.
Cveti Stoilova
Cveti Stoilova преди 3 месеца
Тони, в началото на видеото си личи как са те разстроили безпочвените коментари, а те точно това целят. Не им се давай, по-добре ги игнорирай, отколкото да им даваш такова внимание (та ти им правиш безплатна реклама, говорейки толкова за тях! 😄). Противоположни емоции се изписват на лицето ти като говориш за новия апартамент. ❤️ Ти направо сияеш! Бъдете много щастливи с Джош в него, осветете си го, направете си го вашето място. 💕 Светли празници ви желая! 🤗🐣
Nataliq Andreeva
Nataliq Andreeva преди 3 месеца
Дизайна на апартамента е страхотен,много ми допадна. Поздравления!
Dilyana Vasileva
Dilyana Vasileva преди 3 месеца
Тони, любими са ми влоговете ти, така сякаш и ние сме част от ежедневието ти 🤪 искаме още и още влогове 😁 а относно хейтърите бих искала да дам речниковото обяснение - Haters (noun.)- People who secretly want to be you! 🤗
Radostin Totev
Radostin Totev преди 3 месеца
Супер влог
semeistvo
semeistvo преди 3 месеца
Много харесвам видеата ти ! Хейтърите са недоволни и ударени от съдбата хора . Не се ядосвай ,за съжаление са , а не са коментиране . прегръщам те и бъди щастлива ! ❤️🌷
Sirma Simeonova
Sirma Simeonova преди 3 месеца
Тони ,много съжалявам за коментарите ,ти си прекрасна и знам ,че ти отнема много време в обработване на видеа (всичката информация ,продукти от къде са колко струват и още много).
MsMegisa
MsMegisa преди 3 месеца
Тони, относно негативните коментари и как други хора не получават такива смея на твърдя, че причината е в по-умната и критична аудитория. Аз съм ти писала критични (не искам да ги наричам негативни), но и много положителни надявам се моята истина да бъде оценена. А какви смислени коментари искаш под клип "ям зелена храна за 1 ден" :)
Ася Илиева
Ася Илиева преди 3 месеца
💖 Страхотен клип,и много красиви детайли показа от апартамента.Не се впечатлявай от хорската глупост.♥️
Miss Petrova
Miss Petrova преди 3 месеца
Тони, рядко пиша коментари, но под твои клипове ми се случва доста често. Открих те преди около година и оттогава не съм спряла да следя и дебна за нов клип. Статичните видеа често си ги пускам на фон, докато правя нещо из апартамента, интересни са ми, вдигаш ми настроението и просто ми е приятно да те слушам, а влоговете си ги гледам с кеф. Има случаи, в които не съм съгласна с мнението ти по дадена тема и въпреки това не ме дразни как го изразяваш, не ме кара да спра да те следвам. Личи си от километри колко си земна, коректна, честна и не парадираш с нищо. Казвам го, защото има влогъри, които просто с един влог могат да те накарат да се чувстваш все едно си най-големият некадърник на земята, защото нямаш техния стандарт на живот, нямаш техния "перфектен" ден, а това, поне на мен, не ми е приятно да го гледам и слушам. Никога не показват емоция, слабост, да споделят проблем..всичко им е перфектно. На мен сценарии и фалшиво перфектни хора не ми се гледат. Докато ти просто успяваш да представиш нещата по изключително приятен и ОТПУСКАЩ начин, човек може да релаксира, иска да те опознае, иска да ти стане приятел. Това е много важно, поне за мен, защото, както трябва да внимаваме какво консумираме като напитки и храна, така трябва да внимаваме и за консумирането на съдържание и от кого го получаваме. В предишния ми пример визирах конкретна влогърка, която също много харесвах, но заради изброените неща, вече не следя. Не съм писала негативни коментари, не съм изразявала компетентно мнение за работата й, просто спрях да следя и си спестих негативните усещания след нейни влогове. Тоест, си права, когато нещо не ти харесва, просто го премахваш от живота си. Който не те харесва, нека спре да гледа.. Така че дерзай, прави си нещата, както ги усещаш, защото за мен ги усещаш точно. Промяната в канала ми е интересна, следя какво споделяш, това че веднъж броиш калории, а в следващия клип си похапваш шоколад, дори прави цялото ти съдържание по-истинско и смислено, супер сладко е. Всички сме хора, не сме роботи, всеки съгрешава така и е приятно да видиш успели хора, които не се притесняват да го покажат. Относно влогове vs. видео: въпросната влогърка започна да прави точно това..само влогове, никакво друго съдържание, което е ок, но стига влоговете да те карат да се изкефиш на човека и да те отпуснат, а не да останеш после с горчив вкус в устата как ти това не мижеш да си го позволиш или не си хахо хихи с мъжа си нок стоп.. Твоите влогове са много приятни, отпускащи, не мисля че ще подведеш някого, ако ги правиш по-често. Хората, които те следим, го правим заради твоята личност и коментари, мнения, изказвания и т.н, така че и всеки ден влог да пускаш как готвиш нещо, обясняваш друго, Ноа гризе лакомство, Рай спи, сигурна съм, че болшинството ще си го гледаме с кеф, докато си пием кафето сутрин. 💙 Поздрави и се радвам, че не се променяш и продължаваш да си земната Тони отпреди 😊
IliAna
IliAna преди 3 месеца
Здравей, Тони! Обожавам да гледам видеата ти! Страхотни са, разтоварващи, информативни, полезни! Не обръщай внимание на дребнавите хора. Светът се пълни с все повече от тях! Когато прочетеш повърхностен коментар се сети колко време си вложила за направата на едно видео и подмини с лека ръка, защото работата на хейтърите е да пишат празни коментари! А твоята работа е на светлинни години от тяхната! Целувки! ❤️
Didi Georgieva
Didi Georgieva преди 3 месеца
До колкото знам не е задължително да се освещава домът,но ние най-вероятно ще го направим живот и здраве когато се преместим.От малкото,което ни показа от домът Ви изглежда невероятно стилно и красиво,Тони. Благодаря ти за това лежерно видео. 🥰
Теодора Янкова
Теодора Янкова преди 3 месеца
Пишете на Btv и на Nova и се оплачете, че пускат реклами срещу заплащане! Телевизията печели от реклами и в BGbin се печели от реклами. Рекламата навсякъде се заплаща! Компаниите печелят от тази реклама, така че, за да печелят трябва и да вложат преди това. Като не Ви интересува нещо игнорирайте го и толкова, ако Ви е интересно - пробвайте го.
madaboutlove
madaboutlove преди 3 месеца
Тони, не трябва да се обръща внимание на коментарите. Но абсолютно те разбирам как може да се ядоса или разстрои човек от даден коментар. Веднъж писах на една известна чуждестранна влогърка-модел, която показваше нови хакове, писах й, че това сме го правели още в гимназията и аз лично го знам. Леле, "изядоха ме" феновете й. А, аз не съм казала нищо лошо и също харесвам влогърката...но всякакви хора има.
Veronika Georgieva
Veronika Georgieva преди 3 месеца
Изобщо не обръщай внимание на тези коментари. Заради такива неща аз ходих на терапия и се научих да не ги допускам до себе си. Трия и не мисля повече за тях.
Maria Marieva
Maria Marieva преди 3 месеца
6:11 ЕТОО ТОВА Е С МЕН СЕ ДЪРЖЪТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН- просто игнорирай коментарите
Nevena Venkova
Nevena Venkova преди 3 месеца
Хората наистина забравят, че зад тези видеа стоят други хора. Хора с емоции, с чувства, с реакции. Хора с характери, при това различни. Има доста влогъри, които съм гледала, но в един момент са започнали да ме дразнят. Просто съм махала абонамента си към тях, за да не се товаря с излишен негативизъм. Няма смисъл да влизам в конфронтация с тези хора, да им обяснявам колко ме дразнят и как са се променили. Не мисля, че това би могло да има положителен ефект, по-скоро намаляването на абонираните би било показателно и тези личности биха се замислили къде бъркат.
Suzana Ilievska
Suzana Ilievska преди 3 месеца
Много рядко гледам видеа, пускам си музика докато чистя и търгват някакви влогове по някое време, е твоите честно казано ме кефат, много си искрена, което е рядкост:) Успех!
Dari
Dari преди 3 месеца
Не обръщай внимание на такива хора , не си заслужава ама изобщо . Аз те гледам и следя в социалните мрежи от 3 години именно защото си един от най-честните влогъри, винаги си много изчерпателна и забавна , научила съм също и много неща от теб , което е страхотно. Фокусирай се върху тези , които те обичат , уважават и разбират. А ние сме много
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
🥰❤️
Do4eva
Do4eva преди 3 месеца
От къде е блузката на райета черно и бяло ?
Nina Ves
Nina Ves преди 3 месеца
"Еми аз съм под нещата" - Тони, прекрасна си и ми изпълва душата колко си искрена и най-вече, че отстояваш позицията си. Хейтъри винаги ще има. Повечето хора, които те гледаме и следваме го правим, точно защото си истинска и няма фалш и филтър. Продължавай винаги така. Дерзай :)
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Благодаря ти! ❤️
Boriana Nicolova
Boriana Nicolova преди 3 месеца
Хейтъри винаги ще има, но ги остави да бегат у лево 😉 Ти си супер положетелна, лъчезарна и мислиш за аудиторията си и съдържанието, което създаваш, а какво по-важно от това. Продължавай все така! И дано в здравословен план нещата да се подредят!
Veronika Milosheva
Veronika Milosheva преди 3 месеца
Единственото нещо, което мога да кажа е ПОЗДРАВЛЕНИЯ, затова, че си Човек с главно Ч, който е истински с аудиторията си! ❤️
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Благодаря ти! ❤️
Radka Slavcheva
Radka Slavcheva преди 3 месеца
Благодаря! Прекрасна си! Весели празници! ❤️💚🍀
gabi georgieva
gabi georgieva преди 3 месеца
Сладка Тони.💟💟
Bojidara Peneva
Bojidara Peneva преди 3 месеца
Даа! Още влоговееее!
Alexandrina Yaneva
Alexandrina Yaneva преди 3 месеца
Тони, видеата за интериорния дизайн ми бяха изключително полезни, много информация - прекрасно подредена, систематизирана, поднесена във видео, което е лесно за гледане. Не зная кой за какво недоволства в тази насока. Относно неприятните коментари, които получаваш - ами колкото и да се стараеш и да надхвърляш себе си, винаги ще ги има. Всеки човек държи контролът над това дали ще допусне друг човек да го засегне с думите си. Просто прави това, което ти носи удовлетворение и никога не съжалявай за избора си. Успех, момиче! ❤
Naturale Mania
Naturale Mania преди 3 месеца
Защо външната врата е разочарование, тъй като се колебая да купя точно същата?
Naturale Mania
Naturale Mania преди 3 месеца
@Katerina Toncheva Много благодаря, изгледах го.
Katerina Toncheva
Katerina Toncheva преди 3 месеца
@Naturale Mania не съм сигурна, но мисля, че беше видеото "годишнина от сватбата, защо осиновихме Ноа"
Naturale Mania
Naturale Mania преди 3 месеца
@Katerina Toncheva Благодаря, но кое е видеото?
Katerina Toncheva
Katerina Toncheva преди 3 месеца
В едно видео говори доста подробно за проблемите с вратата
Snowbell
Snowbell преди 3 месеца
Тони, следя те от началато. Виждам много негативни промени в теб от началото на годината. Отдавна ни стана ясно, че си "под нещата" - доказваш го с няколко пасивно-агресивни коментара, а сега тук си откровено жлъчна. Научи се да правиш разлика между градивна критика и откровена обида. Съгласна съм, че някои хора нарочно пишат ужасни коментари с цел да те засегнат. Подминавай ги, написани са нарочно и нямат за цел да ти помогнат да се развиеш. Същевременно приеми онези коментари, които биха ти помогнали да подобриш работата си. Неприятно ти е и осъзнаваш, че има и хора, които очевидно са интелигентни и с различни хобита, интереси и професии, които ясно виждат негативите и пропуските ти. И след като четеш (или те информират какво се пише) във форума на "хората, които прекарват времето си в интернет, да обсъждат" , обърни внимание на нещата, които се отбелязват като съвети към теб.
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Ще благодаря единствено за отделеното време и то от възпитание. Въпросните форуми са пространства, които аз отдавна съм спряла да посещавам, повече не мисля да коментирам за тях. И накратко казано, второто и третото изречение изцяло показват дадената Ви позиция, следователно останалата част от коментара. Иронията е точно в обвинение за “жлъчност” и “пасивно-агресивни”. Съгласна съм, че има хора, на които моето съдържание няма да им се хареса, както и аз като човек, особено след промените, за които СПОМЕНАХ още при първото си видео тази година. Обаче тези конкретики какво трябва аз да правя, как аз трябва да приемам нещата, как трябва аз да отговарям, каква съм и прочие - тук изгубихте “градивния” си коментар.
Nadya Trifonova
Nadya Trifonova преди 3 месеца
Баба - президент! Златно бабче :)
Ralitsa Y. T.
Ralitsa Y. T. преди 3 месеца
Супер много те харесвам, целият стил на снимане, говорене, теми, поднасяне.. всичко. Хейтъри винаги ще има, не им обръщай внимание. Оставяй им коментарите да им се смеят всички какви са диви комплексари 😄
HElena Stoimenova
HElena Stoimenova преди 3 месеца
Разбирам напълно гнева ти, но не мисля, че е здравословно да приемаш навътре негативните коментари. Не казвам да не реагираш изобщо, но предполагам, след толкова години в този бизнес, си наясно, че каквото и да правиш, както и да ги правиш, все ще има хора, които няма да те харесат или няма да оценят труда ти. 🙂
Екатерина Славчева
Екатерина Славчева преди 3 месеца
Страхотна си, все така бъди под нещата :) . Страшно ми харесва, концепцията ти и темата за устойчивия начин на живот в новите ти видеа💙 п.п. Ние осветихме нашето жилище - няма нищо лошо е това, започваш с хубаво 🍀
Reni N.
Reni N. преди 3 месеца
Ноа прилича на сърничка 🥰
Milena Petrova
Milena Petrova преди 3 месеца
Прекрасен и стилен дом , и моята представа за дом е точно такава :) Със здраве да си го ползвате! Аз съм за освещаване на жиище.
Niksy S
Niksy S преди 3 месеца
Нямам търпение за видео с обиколка на апартамента и подробности за всичкоо😍 В момента съм обсебена на тази тема😁
Vessy
Vessy преди 3 месеца
Тази ръчна прахосмукачка я ползвам от почти 10 години. Тя ми е специално за почистване при малките ми животни. Чистя им клетките с нея, косми, пелети, разсипани боклуци. Изкарала съм и душичката на тая прахосмукачка, но тя все още работи и служи вярно и ума ми не побира как е още жива! :D Иначе, благодаря че показа таблетките за холестерола, в момента се боря с него от 2 години и ще ми е много полезно!
Mayya Cvetkova
Mayya Cvetkova преди 3 месеца
Тони, много си сладка и чаровна! С удоволствие гледам видеата ти. Нормално е да има завистници и комплексари, които да пишат злобни коментари, за да се заредят с необходимата им негативна енергия. Изтривай коментарите им и забравяй за тях!
DianaBelikova
DianaBelikova преди 3 месеца
Страхотен влог, Тони! Ще се радвам едно от видеата ти на седмица да е влог. Напълно те разбирам защо се засягаш, когато хората си проявят комплексите без реално да са свършили работата, която ти вършиш и то толкова добре, но ги наказвай с игнор. Да, трий им коментарите, защото хейтърите не заслужават да бъдат чути и не заслужават коментарите им да седят под прекрасните ти видеа. Когато се научат да проявяват уважение, тогава може би ще заслужат коментара им да остане. Не се колебай изобщо да триеш. Това с котешката вратичка е много хитро и сладурско. И аз обожавам дръжки черен мат, но не са популярни у нас. Толкова много работа си създаваш, а някои хора изобщо не го оценяват. Мисля, че си играеш така, защото може би после би се чувствала виновна (без причина), че не си се постарала "достатъчно" и така се уверяваш сама, че си се постарала. Може би казвам, защото не съм психолог.
Ivanka Georgieva
Ivanka Georgieva преди 3 месеца
Eto zatova te gledam..zashtoto ti si estesvena i zabavna strahotna si😊
Лили Димитрова
Лили Димитрова преди 3 месеца
Тони, не обръщай внимание на тези глупости. Страхотна си и всичко, което правиш, е супер! Продължавай все така! ❤️❤️
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Благодаря ти!
Radost Denev
Radost Denev преди 3 месеца
Тони, хората са дребнави и заядливи, и съм разбрала, че не можеш да се държиш с тях както те с теб - сърдят се! Обикновенно хората със скучен живот правят такива коментари, нали трябва да си го направят интересно! Айде да не започват и мен заради написаното! 😁🙈
Dora Stoeva
Dora Stoeva преди 3 месеца
Аз много харесвам влоговете ти и наистина харесвам по-дългите влогове въпреки ,че ми липсват видеата с гримове.Прекрасна си,Тони!❤️
Medi Hristova
Medi Hristova преди 3 месеца
🤣🤣🤣🤣 U know I love you craziness 😹👐👐👐💖
cr9ftw
cr9ftw преди 3 месеца
Тони, обожавам влоговете ти! Чакам по-често такива за напред!🤗
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
🥰❤️
Bilyana Tocheva
Bilyana Tocheva преди 3 месеца
Тони страхотна си!🥰Не обръщай внимание на глупави коментари,които хора са без личен живот и се чудят какво да правят.❤️
S S
S S преди 3 месеца
Безкрайно много се радвам колко искрено щастлива те видях към края на видеото, говорейки за обзавеждането на апартамента, за това, че вече прилича на дом и за това колко спокойна си! Прегръдки! 💐
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Искрено благодаря! 🥰
Margarita Staneva
Margarita Staneva преди 3 месеца
С каква спирала си в апартамента? Миглите са ти уникални!
Павлина Гроздева
Павлина Гроздева преди 3 месеца
Голяма работа си , въведението с коментарите и защо коментираш - Браво хахаха. Каналът си е твой - прави си каквото искаш. А коментарите са най - забавната част, на всяко видео :) особено като стане диалог с някой отдолу и почват да ти се карат :) Аз мн обичам да си кометирам с някой, който не е на моето мнение хахахаха, става ми драго :) и аз съм "под нещата" !
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
😂❤️
IliAna G. Gerenska- Gosheva
IliAna G. Gerenska- Gosheva преди 3 месеца
Тони, я една ма*на на всички! Като нещо не им харесва, да не те гледат!
Maya Mladenova
Maya Mladenova преди 3 месеца
Тони прекрасна си 🌸 С удоволствие гледам всяко твое видео .
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Благодаря! ❤️
Laura Plamenova
Laura Plamenova преди 3 месеца
Тони, би ли направила ъпдейт за твоя микроблейдинг? Веждите ти в момента изглеждам много добре :)
Виктория Виктория
Виктория Виктория преди 3 месеца
Да не ти пука от злобари❤️ тяхната цел е да пюят 🙃 Влоговете са супер 💋
Simona Nikolova
Simona Nikolova преди 3 месеца
"..аз съм под нещата и обичам да ги коментирам" 😀 дори ядосана си супер сладка и успяваш да си иронична ❤️
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
😂🤷🏻‍♀️
Desislava Krsteva
Desislava Krsteva преди 3 месеца
С тениската и очилата в началото на видеото приличаш на Waldo (Where's Waldo?) Влогърството е официално признато за професия от атристичния сектор и е нормално да се изкарват пари от него. Що обръщаш внимание на подобни коментари, пък се и ядосваш?
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
🤷🏻‍♀️
Елеонорa Рaйковa
Елеонорa Рaйковa преди 3 месеца
Страхотно е това с благотворителните клипчета, много добра идея и добра инициатива.
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
🥰❤️
Милена Симова-Китина
Милена Симова-Китина преди 3 месеца
Няма как да угодиш на всички. Винаги ще има хора, които не са щастливи и си го изкарват на другите. Бъди все така лъчезарна 😊
Десислава Ангелова
Десислава Ангелова преди 3 месеца
Колко ми липсва баба....😓
Аделина Илиева
Аделина Илиева преди 3 месеца
Ти си страхотен човек , едни от най - интересните и ПОЛЕЗНИ водеа са именно твоите ❤ не обръщай внимание на комплексарите, винаги ще ги има.Продължавай да ни радваш 🌞 много положителна енергия от мен 🍀
Evelyn Fabra
Evelyn Fabra преди 3 месеца
Апартаментът е много красив, Тони! Видеото, в което ще го покажеш в завършен вариант ще е много интересно, това е сигурно. 💯
Адриана Нистерова
Адриана Нистерова преди 3 месеца
Дупката във вратата за котета ти е простооо..... прелест. Толкова сладък детайл на домът ви. Много харесвам влогове ти. Очаквам следващият 🍀☺️❤️
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
🥰❤️
Maggie Naydenova
Maggie Naydenova преди 3 месеца
Тони не се ядосвай не си заслужава. за съжаление злобата у хората е голяма. Има много хора които те харесват и те подкрепят. Бъди все така лъчезарна и продължавай все така напред. Страхотна си. Обичам да гледам блоговете ти 😘
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Благодаря за споделеното! ❤️
Irena Toneva
Irena Toneva преди 3 месеца
Hahaha Toni mnogo me radvash :)
Kalina Filipova
Kalina Filipova преди 3 месеца
Това е така защото има хора които нямат хобита, нямат активен живот, нямат нищо, по цял ден седят и си бъркат в носа и са недоволни от живота си и се чудят на кого деня и живота да скофтят. Винаги ще има критици и не можеш да угодиш на всички за това първо угаждай на себе си. Няма как всички да те харесват. Игнолирай такива хора и мисли положително, радвай се на малките неща и хората които те харесват, а другите да се хванат за палците! ;) :D
Maria Racheva
Maria Racheva преди 3 месеца
Тони, колкото по-добър си в работата си, толкова повече хейт ще има към твоя страна. Не се хващай за простотията на хората, само можеш да вървиш с високо вдигната глава, знаейки, че щом има някой, който да те съди за такива дори дребни неща, значи добре си вършиш работата! Хората намират косури за такива ти работи, когато очевидно няма за какво друго да се хванат ;)
Djeni Di
Djeni Di преди 3 месеца
Забелязвам ,че хората са захапали тази дума "хейт " и само нея използват. Не се прави разлика между това когато някой те нагруби и между това да ти каже ,че не ти харесва очилата. И двете се смятат за хейт. Хората не приемат различно мнение от тяхното. Тесногръдие е това.И ако мнението е различно то видиш ли това е "хейт ". Ми не ! Хората сме различнш ,за да правим света по цветен и интересен. 🍀🍀🍀
Ellie Ivanova
Ellie Ivanova преди 3 месеца
Здравей Тони! Следя те от повече от 3 години и винаги си била моята фаворитка сред бг ютюбърите. Принципно не обичам да оставям коментари, но след като гледах последното ти видео останах разочрована и реших да споделя. Прегледах специално коментарите под видеото с Ема и не видях никой да е казал, че си тъпа и грозна и че очилата не ти отиват - всички коментари бяха насочени към самото видео, което нека бъдем откровени беше далеч от изчерпателно. Мисля, че наистина има разлика между хейт и критика. Може би коментарите, за които говориш са от форума - но това е затворена общност и не виждам какво общо имат те. Началото на това видео ми се видя в пълен разрез с обяснителното ти видео от преди няколко седмици - там каза,че съжаляваш за реакцията си, а тук каза, че си доволна от себе си. И според мен причината хората да ти оставят по-критични коментари е заявката,която ти даде в началото на година плюс факта, че във всяко видео говориш за професионализъм, което прави хората още по-критични, докато твоите колеги са по джаста праста и не се набиват на очи. Това за коментара за педигри - може човекът да не е видял да си ги споменавала преди, а е факт, че са пълни с боклуци и може би това е провокирало коментара, а може и да е просто простак - но твоята логика привилна ли е - да отвърна на простака като простак - това ли е примерът,който искаш да дадеш на подрастващите си последователи. Не напоследно място ще си позволя аз да оставя лична критика към теб - ако искаш изтрий целия коментар - за мен е важно да го прочетеш - пък после вече изборът е твой. Та, критиката ми към теб е правописът - за мен лично е някак не на място да говориш за професионализъм и старание, а да пишеш неща от рода на шУфьорски курс, видя вместо видеа и тн. Дори и да не ги знаеш или да са от бързане при едно повторно прочитане, което всеки професионалист би направил ще ги видиш. Моля те поработи над това,защото наистина олекваш в очите на зрителите. Дори мисля,че много хора от псоледователите ти ще се съгласят, че правописът е много по-важен от дадена графика. Ще се радвам да ми отговориш, но ще съм ок и ако го изтриеш.
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
Здравей отново, Ели! Тук ще си позволя да коментирам/отговоря само за едно във връзка с първия коментар, тъй като за всичко останало, искрено не намирам смисъл да се захващам, всеки ще подбере и разбере, това, което иска. Идеята, че ти не виждаш нещо некоректно в коментарите под първото ми видео с Емма НЕ ги прави позитивни, градивни или прочие. Не си, разбира се, от моята страна за да имаш възможност истински да го разбереш това - факт, всички сме различни, не очаквам пълно приемане. Не визирах въпросния форум, защото няма смисъл, но това, че е “затворена общност” също не го прави окей, дали към мен или за други мои колеги. За мен дискусията приключва тук. Благодаря за споделеното!
Ellie Ivanova
Ellie Ivanova преди 3 месеца
@Music Aми има голяма разлика между Очилата не ти отиват, ти си тъпа и грозна и критики към съдържанието на самото видео - едното са коментари на лична основа, а другото са коментари , свързани със съдържанието,което предлага. Така че, ако ще дава пример да даде пример с нещо, което наистина го пише, а не да си измисля,защото това е малко да се прави на жертва. А ако вече говори за коментарите от форума - да не го представя така, все едно го е прочела в коменари под видеата, защото тя самата казва, че там не влиза да чете. Що се касае до правописните грешки, както съм написала аз я гледам от години и знам, че е заминала за чужбина след 8 клас и от години си е вече обратно в Бг. До 8 клас в училище се е покрил целият основен граматически материал, така че това си е живо оправдание. Създаването на съдържание е свързано именно с разписването на идеи и текстове и когато някой започва всяко видео напомняйки какъв е професионалист и колко се старае, а допуска системно такива елементарни грешки , той олеква пред по-зрялата си аудитория. Щом това е професия като всяка друга, то трябва да бъде критикувана като всяка друга - все едно един счетоводител да не може да смята. Пак казвам винаги съм била много положително настроена към нея, но аз говоря само с факти. Едит: аз самата не живея в България от 15 години - правописът издава ли ме по някакъв начин - не нали?
Мими Симон
Мими Симон преди 3 месеца
Въобще да не ти пука за хейтърските коментари. Дребнавите коментари са на хора с бедни душици със скучен и безсмислен живот. Супер си😘
#PETRA BOOM
#PETRA BOOM преди 3 месеца
5 :33 Иронията е ,че аз съм Петра и много ме кефиш!😂🥰
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang преди 3 месеца
😅❤️
didsankaaa
didsankaaa преди 3 месеца
Може да направиш втори канал, който да в само за влогове. :) За мен са много спокойни и мога да ги гледам постоянно.
Rosi Fidanova
Rosi Fidanova преди 3 месеца
:)) ахх Тони прекрасна си! Толкова много ме развесели,че чак спрях да се ядосвам,че боята за яйцата ми не е стока :)))) да не ти пука кой какво що! Ти си си топ! ❤️ весели празници
Militsa Dineva
Militsa Dineva преди 3 месеца
Качеството на мен лично много ми харесва много е добро и това да снимаш с телефона си подхожда именно с лежерността на седмичните влогове.
Denitsa Dimova
Denitsa Dimova преди 3 месеца
Обожавам влоговете ти, Тони ♥ Ще се радвам да има по-често!
Aneliya Borisova
Aneliya Borisova преди 3 месеца
Тони с кеф те гледам всеки път. Поздрави от Англия.
antonia pavlova
antonia pavlova преди 3 месеца
Клиника Спектър са доста зле!Преди години ми казаха,че аденома ми се е свил(изчезнал),което в последствие се оказа не така.
Ирена Докторова
Ирена Докторова преди 3 месеца
Освен, че е хубаво да се освети новият дом, е хубаво всяка година в началото с Йорданова вода да се прави водосвет! Нашето семейство прави това и така сме спокойни :) Светли празници! Здраве и Благословение на цялото ти семейство ❤️
Valentina R
Valentina R преди 3 месеца
Тони, във всяко видео си все по-фит! Поздравления, изглеждаш прекрасно. 😍😍
Yoanna Petrova
Yoanna Petrova преди 3 месеца
Хахахахахаха! Напълно съм съгласна с оспорването на тази тенденция “като си в интернет, си длъжен да търпиш”... Човек си, имаш чувства, имаш достойнство и най-нормалното нещо е да го защитаваш. Напълно подкрепям позицията ти и това да се говори открито по този въпрос. ❤️
Aneliya Racheva
Aneliya Racheva преди 3 месеца
За съжаление винаги ще има такива ограничени и инфантилни хора!😫🙈
елица Панева
елица Панева преди 3 месеца
Даааа, искам влогове. Освещаване традиционно не сме правили със свещеник, но си взехме светена вода, когато се нанасяхме в апартамента и наръсихме с нея. Също едно суеверие, което направихме е да пръснем стотинки в ъглите до входната врата и първите ни посетители също сложиха стотинки. Това е за благоденствие и благополучие на дома. Нашите до скоро още си седяха макар да стават вече 7 години, откакто сме се нанесли. Прибрах ги миналата седмица, че имам две пълзящи бебета и ме е страх да не ги докопат :)
Напред
Изневяра | Тема Табу
35:01
Показвания 163 хил.
Ти не си за мен
3:38
Показвания 46 хил.
Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım
3:16
Ти не си за мен
3:38
Показвания 46 хил.
Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım
3:16
Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm
1:53:07
Показвания 6 млн.
UFC 264: Conor McGregor Octagon Interview
1:10
Показвания 7 млн.
Aşk Mantık İntikam 4. Bölüm
1:47:55
Показвания 4 млн.
МИСЛИМ ЛИ ЗА ДЕЦА? (СЪМ/НЕ СЪМ)
21:08